Pergoly

Pergola je lehká okrasná stavba umístěná obvykle na zahradě nebo v parku.

Pergoly

Pergola je lehká okrasná stavba umístěná obvykle na zahradě nebo v parku.

Pergoly

Pergola je lehká okrasná stavba umístěná obvykle na zahradě nebo v parku. Jedná se často o loubí složené z volně stojících sloupů, což jsou nejčastěji (různě masivní) trámy, nahoře propojené. Užívá se jako ozdobný prvek zejména pro růst popínavých rostlin, které vytvoří nad prostorem pod pergolou zastřešené místo vhodné pro posezení a odpočinek osob.
N

Architektonický doplněk

Pergola může být vhodným architektonickým doplňkem k dalším podobným obytným stavbám jako jsou zahradní altány či otevřené verandy apod. Často se s nimi můžeme setkat například v zámeckých zahradách.

V současné době je pergola velmi oblíbeným doplňkem moderního bydlení.

Konstrukce

Na zakázku vyrobíme typizované konstrukce (pergolové systémy).

Partneři

Motorizace pergol

Pergola může být sebelehčí, přesto se na manuální práci s ní spojenou budete těšit jen pramálo. Motorizace a dálkové ovládání vám v tomto ohledu nevídaně pomohou. Pergolu ovládáte jedním jediným stisknutím tlačítka na ovladači a – doplníte-li pohon slunečním či větrným čidlem – můžete nechat motor, aby se o ni postaral za vás v závislosti na tom, zda začal foukat silný vítr nebo právě prudce svítí slunce. Zjistěte víc o tom, jak vám motorizace pergol usnadní život.

 

Společnost Atossa, s.r.o.

byla založena v roce 2005. Od začátku našeho působení na českém trhu zajišťujeme pro naše klienty kompletní servis v oboru stínících a dekorativních prvků, garážových vrat a shrnovacích dveří. Konkrétně se zaměřujeme na žaluzie, sítě proti hmyzu, látkové rolety, římské rolety, venkovní rolety, markýzy, garážová vrata, shrnovací dveře, plisé a baldachýny, japonské stěny a okenní fólie.

Specializace: Mladoboleslavko a PRAHA

Pohodlný a bezpečný domov pod kontrolou

Přemysl LÍBAL, jednatel

774 775 555
info@atossa.cz

Specializace: Mladoboleslavko a PRAHA